Onze helden van Schiedam

DE BRANDERS ZWEMTOCHT

Tijdens de Brandersfeesten evenementen in Schiedam wordt de inmiddels befaamde Branders Zwemtocht georganiseerd. Deze 6, 2,7 en 1,4 kilometer lange zwemtocht vind plaats in de havens van Schiedam. De 3 afstanden worden middels zeer professionele tijdmetingen geregistreerd. Onze helden zwemmen niet voor niets! Het inschrijfgeld gaat direct door naar Spieren voor Spieren.

EEN ZWEMTOCHT IN UW STAD OF DORP, WIJ ORGANISEREN HET.

Dankzij onze jarenlange ervaring met open water wedstrijden zijn wij het evenementenbureau die dit voor u mogelijk maakt. Denk niet dat het in uw stad of dorp niet mogelijk is. Heeft u genoeg water… Dan zorgen wij voor een onvergetelijke dag! En natuurlijk regelen wij alles, van hulpdiensten tot de inschrijvingen en van de lunch tot de portable douches! We denken aan alles!

Interesse en wilt u meer weten over onze diensten, neem dan contact op met:
Tel: 06-14309660
of mail met info@citysportsevents.nl
en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

HEERLIJK OM TE ORGANISEREN!

ONZE SCHIEDAMSE HELDEN!.

Deze zwemtocht is historisch omdat de 1e Branderszwemtocht exact 100 jaar na festiviteit ter ere van het 100-jarig jubileum van de onafhankelijkheid van het Koninkrijk der Nederlanden gehouden werd. 100 jaar later heeft City Sports Events deze zwemtocht teruggebracht in de Schiedamse havens.

Inmiddels één van de mooiste evenementen!

Terugkijkend op de voorgaande 7 edities kunnen we stellen dat het een jaarlijks happening is die met zeer veel enthousiasme, zowel in het water als op de kade, gedragen wordt. Het afgelopen jaar waren er 30% meer deelnemers dan de 3e editie. En dit jaar zaten we vol!

Tevens worden alle afstanden zorgvuldig vanaf het land en te water begeleid door een grote schare medewerkers van Branders Zwemtocht Reddingsbridage en andere veiligheidsdiensten. Op deze manier kunnen wij de veiligheid garanderen voor alle zwemmers.

Bekijk hier onze overige evenementen.
Volg ons ook op facebook, instagram en twitter

Nieuws
9 maart 2020

BRANDERS ZWEMTOCHT 8E EDITIE

Hij komt er weer aan! Dé 8e editie van de Branders Zwemtocht! De site is…
Nieuws
9 maart 2020

SCHIEDAM LOOP 3E EDITIE

Hij zit er weer op! De 3e editie van de Schiedam Loop met dit jaar…
Nieuws
2 april 2019

BRANDERS ZWEMTOCHT 7E EDITIE

We zijn alweer begonnen met de voorbereidingen van de 7e editie van de Branders Zwemtocht!…

UW EVENT MAAR WIJ GAAN ER VOOR!

Een idee maar geen idee hoe hij gerealiseerd kan worden?

NEEM DAN SNEL CONTACT OP!