HIERONDER EEN KORT OVERZICHT VAN ONZE EVENTS.

Maar we doen natuurlijk veel meer, we laten niet bij elk evenement de adrenaline stromen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met zijn allen op een Segway een stad of bos te ontdekken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg omdat dat onze tak van sport is!

OPEN WATER EVENTS.

Of het nu op een meer is of in de grachten van Amsterdam, open water wedstrijden blijven bijzonder. City Sports Events heeft jarenlange ervaring met het organiseren van  deze wedstrijden. Wij regelen alles, van inschrijvingen tot reddingsbrigade tot en met de tijdelijke douches bij de finish!

Interesse

MUDRUN, HOE ZWAAR WIL JE HET HEBBEN.

City Sports Events heeft als motto: Alles mag, niets moet. Dat komt terug in een onbegrensd aanbod van evenementen. Wij maken het zó uitdagend, actief en aantrekkelijk als de klant dat wenst. Dat garandeert een dag-om-nooit-te-vergeten én leent zich voor kennismaking, verrassing, integratie, communicatie, motivatie of beloning. Samenwerking en teambuilding zijn doelstellingen die vaak in het programma verwerkt zijn.

Meer info

HARBOUR RUN.

Wat nou rennen in de bossen, op de weg of in het park! In een haven! Een unieke plek met onbegrensde mogelijkheden. Een parcour rennen over en door containers, langs touwen klauteren of bijvoorbeeld met zware kettingen 100 meter afleggen… Ben jij sneller dan je collega?

Meer info

KITE BUGGY EVENTS.

Hoezo geen rijbewijs! Gewoon instappen en na de instructies vol “gas” over ons mooie Nederlandse strand. Ook hier is van alles mogelijk. Een wedstrijd tegen elkaar. Of wie maakt de snelste rondetijd. Maar waarom snel. Ook gewoon heerlijk om de kustlijn te verkennen op een originele manier.

Meer info

STUKJE FIETSEN MAAR NET EVEN ANDERS.

Hoe sterk is de eenzame fietser die kromgebogen over zijn stuur tegen de wind…
zichzelf een weg baant? Nou gewoon heel sterk, met de modder in je haar en brandende kuiten baan je jezelf een weg door de bossen. Wie legt het snelst ons parcours af… Laat je collega’s maar is zien hoeveel lef je hebt!

Meer info

SURVIVAL IN DE ARDENNEN.

Nee je mobiel blijft veilig bij ons achter! En nee er gaan geen smartwatches mee. Maak maar een kompas van een blaadje en een speld en bouw maar een vlot van hout en wat touw en nee we helpen niet! Werk samen en zorg ervoor dat iedereen weer veilig in de moderne maatschappij beland. Natuurlijk houden wij iedereen op afstand in de gaten. Maar de lunch… die zal toch echt zelf gezocht moeten worden!

Meer info

HANDEN OMHO… OOOPS.

Hoe oud we ook zijn, het blijft leuk, Cowboytje spelen! Maar dan natuurlijk wel met de modernste wapens. Hoe beter te leren samenwerken d.m.v. een spel. Verover de vlag of zorg simpelweg dat iedereen wordt “uitgeschakelt”.

Neem contact op

MOETEN WE ECHT SPORTEN

…natuurlijk niet, we hebben niet voor niets EVENTS in onze naam.  We verzorgen evenementen waar en hoe u wilt. Wilt u gastsprekers? Geen probleem. Wilt u uw evenement op een unieke lokatie? Uiteraard ook geen probleem. Online inschrijvingen, ook dat verzorgen we. Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat uw wensen worden gerealiseerd!

Meer info