Nieuws

SCHIEDAM LOOP 2E EDITIE

By 5 maart 2019No Comments

Na maanden voorbereiden was het 3 maart eindelijk zover! Na de eerste heerlijke zonnige lente week van het jaar waren we er klaar voor. Helaas werd het voor ons de eerste herfstdag van het jaar, maar dan wel in maart! Wat een oer Hollands weer was het. Heel de dag harde wind en regen. Maar ondanks dat het weer bar en boos was is het uiteindelijk een mooie dag geworden!

Een kleine 400 mannen, dames en kinderen hebben de 5, 10 en 21km gelopen (voor de allerkleinste was er de kidsrun). De route ging ook dit jaar weer door de polder. Dit betekende een open gebied in combinatie met regen en wind! Kortom een grote uitdaging voor de lopers. Ondanks dit hebben we toch hier en daar vernomen dat er PR’s zijn gelopen!

Voor ons als organisatie zijn we dan ook meer dan tevreden over deze editie. En dit allemaal was zeker niet mogelijk zonder de inzet van het Rode Kruis, de Verkeersbegeleiders en niet te vergeten alle vrijwilligers die in de kou en regen hebben gestaan!

WINNAAR HALVE MARATHON

En natuurlijk is er altijd een winnaar, dit jaar willen we hem toch even met naam en toenaam benoemen!

Patrick Kwist
21km in 01:19:09!!!

Wat een bizar snelle tijd onder de omstandigheden. Hij ging voor ons zo snel, we dachten serieus dat hij ergens verkeerd was gelopen! Wat een snelheid en uithoudingsvermogen!

Gefeliciteerd Patrick